Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в нашия уебсайт.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Декларация за защита на данни.

Съгласен съм Не съм съгласен

За нас

Витопласт ООД

"Витопласт" ООД е фирма, която е на пазара от 2004г., предлагаща подбрана гама от еднократни опаковки за яйца, месо, напитки, кутии за салати. При нас ще намерите всичко необходимо за кетъринг - съдове и прибори за хранене, чаши за топли и студени напитки, покривки, табли за еднократна употреба, EPS, PP и PЕT кутии с прикачен капак, различни видове хранително фолио според изискванията на клиента. Изключително удобни за провеждане на фирмени или семейни партита, с елегантен външен вид - допринасят за пълно удоволствие от храненето. Особено подходящи са за ползване и от ресторанти за бързо хранене и фирми за кетъринг, топлите точки на търговските вериги, където се предлагат PP и PET кутии с прикачен капак

От 2005 г. дружеството има търговски отношения с почти всички производители на яйца в региона. „Витопласт” е член на съюза на птицевъдите в България от 2005 г. Активно участва във всички ежегодни срещи на съюза в качеството си на надежден партньор.

Продуктите на Витопласт могат да бъдат намерени в България, Сърбия и Македония, както и в търговските вериги Metro Cash & Carry, Билла, Фантастико, магазини Крид и Еко Асорти, Сливен, Costa кафе, McDonald’s, KFC, Pepsi Cola, Coca Cola, Nescafe Alegria - Сърбия, Газпром - Сърбия и други.

Фирмата предлага лизензирани продукти на Disney, които могат да бъдат намерени в търговските вериги Билла, Фантастико и Метро, както и в он-лайн магазина на „Витопласт”.

Представители сме и на фирма Maf Roda, Италия: www.maf-roda.com

За ваше улеснение, чрез сайта на "Витопласт" ще можете да изпратите запитване за необходимите ви опаковъчни материали. Необходимо е само да попълните формата за регистрация, за да изготвим съответните документи, както и да имаме обратна връзка с вас.

Нагоре